De Wallbox Pulsar Plus is vanaf nu te koppelen aan het eMobility platform van E-Flux!

Vanaf nu verkrijgbaar bij Satero

Waarom Wallbox?

Wallbox is een Europese snelgroeiende laadpalen producent die zich bezighoudt met innovatieve en slimme laadoplossingen voor zowel de plug-in elektrische als hybride voertuigen. Ze leveren deze laadoplossingen tegen concurrerende prijzen, waarbij de focus ligt op de eindgebruiker. Daarbij is alles ook nog eens verwerkt in een mooi design. De laadpalen zijn met de gratis app van Wallbox makkelijk te bedienen en in te stellen. De ideale lader voor elke thuissituatie!

De Wallbox Pulsar Plus de ideale laadpaal voor thuis

De Wallbox Pulsar Plus is een compacte lader die op iedere muur gemonteerd kan worden en opvallend klein is als laadpaal. Het is een fijne en snelle lader van 22 kW waardoor je EV snel opgeladen kan worden. De Wallbox Pulsar Plus is eenvoudig te verbinden met WIFI of bluetooth. Zo stel je de lader gemakkelijk op de backoffice van E-Flux. Ook niet geheel onbelangrijk is het duurzaamheidsaspect. Wist je dat de Pulsar Plus is gecertificeerd “water-en stofbestendig met beschermingsklasse IP54 en IK08”, waardoor hij zowel binnen als buiten veilig geïnstalleerd kan worden.

Nog mooier is dat de Pulsar plus in combinatie met de Powerboost optimaal kan samenwerken met jouw zonnepanelen en je dus op zonne-energie alleen jouw auto kan opladen

Waarom E-Flux?

E-Flux is een full-service eMobility platform die diensten en services combineert als totaaloplossing voor particulieren en bedrijven. Dit doet E-Flux samen met een breed scala aan partners en zo dus ook Satero. In totaal worden hiermee 30.000+ EV-drivers bedient. Het eMobility platform is compleet hardware onafhankelijk en is te koppelen met 23+ laadpaalmerken. Het platform maakt het onder andere mogelijk om automatisch laadsessies te verrekenen, tarieven in te stellen en toegangsbeheer in te stellen. Door haar samenwerking met E-Flux biedt Satero een Field Service Management systeem waarbij remote onderhoud kan worden uitgevoerd.

 Koppel je Wallbox Pulsar Plus aan E-Flux en ontvang:

  • Inzicht in je eigen laadsessies en laadpaal thuis;
  • Automatische verrekening en vergoeding van laadsessies;
  • Altijd uitstekende 24/7 helpdesk support bij problemen.
De waardering van satero.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 98 reviews.