Garantie & Retour

 Retourneren

Ben je eindgebruiker en geen wederverkoper, installateur of dealer? Dan heb je het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van thuis naar Satero zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via contact@satero.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Garantie

 Op alle door Satero geleverde producten zit garantie. Satero volgt de garantie voorwaarden zoals die door de desbetreffende fabrikant zijn geformuleerd. Natuurlijk helpen wij je graag tijdens de garantieafhandeling. Wanneer het product juist gebruikt is en er geen fouten zijn gemaakt tijdens de montage, zullen hier vanzelfsprekend geen kosten aan verbonden zijn. Je zult, vanzelfsprekend, het product aan ons aan moeten bieden ter beoordeling.
Stuur bij voorkeur een e-mail naar contact@satero.nl en geef daarin aan wat jouw vraag of garantieverzoek is. Wij zullen contact met je opnemen en met samen bespreken wat de beste gang van zaken is

 Identiteit ondernemer

Satero
Gildeweg 6
3771 NB Barneveld
0342-234500
contact@satero.nl
KvK: 65910451
BTW: NL002142109B36

Retour in geval van wederverkoper, dealer of installateur

Bestelde artikelen kunnen niet retour. In incidentele gevallen kunnen we binnen een week na ontvangst een uitzondering maken. U kunt hiervoor mailen naar contact@satero.nl. Onder geen beding mag de verpakking geopend of beschadigd zijn.

De waardering van satero.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 89 reviews.