Garantie & Retour

Retourneren

Ben je eindgebruiker en geen wederverkoper, installateur of dealer? Dan heb je het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via contact@satero.nl met het onderwerp “Retour bestelnummer ….” Meld in deze mail de reden van retour en het bankrekeningnummer waar we het geld op kunnen storten
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Is een product dusdanig kapot, onbruikbaar zonder dat dit is aangeven voorafgaand dan bent u hiervoor aansprakelijk. Wilt u het product dan weer retour dan zijn deze verzendkosten voor uw rekening. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Graag de factuur van je bestelling met het product mee retour sturen.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde (ongebruikt en onbeschadigd) retour ontvangen is.

Garantie

 Op alle door Satero geleverde producten zit garantie. Satero volgt de garantie voorwaarden zoals die door de desbetreffende fabrikant zijn geformuleerd. Natuurlijk helpen wij je graag tijdens de garantieafhandeling. Wanneer het product juist gebruikt is en er geen fouten zijn gemaakt tijdens de montage, zullen hier vanzelfsprekend geen kosten aan verbonden zijn. Je zult, vanzelfsprekend, het product aan ons aan moeten bieden ter beoordeling.
Stuur bij voorkeur een e-mail naar contact@satero.nl en geef daarin aan wat jouw vraag of garantieverzoek is. Wij zullen contact met je opnemen en met samen bespreken wat de beste gang van zaken is

 Identiteit ondernemer

Satero
Gildeweg 6
3771 NB Barneveld
0342-234500
contact@satero.nl
KvK: 65910451
BTW: NL002142109B36

Retour in geval van wederverkoper, dealer of installateur

Bestelde artikelen kunnen niet retour. In incidentele gevallen kunnen we binnen een week na ontvangst een uitzondering maken. U kunt hiervoor mailen naar contact@satero.nl. Onder geen beding mag de verpakking geopend of beschadigd zijn.

De waardering van satero.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 98 reviews.