Beste bezoeker van Satero.nl

Graag heten we je welkom op onze site!! Top dat je de tijd wilt nemen om iets meer over ons te weten te komen. Satero is opgericht door Johan & Lyanne van den Heuvel. Wij zijn al jaren actief in de autobranche o.a. met ons bedrijf Banden- & Autoservice van den Heuvel.

We hoeven jou niet te vertellen dat het Nederlands wagenpark snel verandert en het aandeel Plug-in en elektrische voertuigen met rap tempo toe neemt. Vanuit ons andere bedrijf kregen we verschillende malen de vraag om een laadpaal / laadstation te plaatsten bij onze klanten thuis of op de zaak. Toen wij ons hier online op wilden oriënteren beseften wij dat er in onze ogen nog geen aanbieder was die het gemak van online kopen combineerde met een goede offline ondersteuning tot aan montage aan toe. In dat gat zijn wij vol enthousiasme gesprongen met Satero! Wij proberen het makkelijk te maken om online de laadpaal uit te kiezen die bij jou en jouw auto past. Zo makkelijk dat wij het risico nemen!

Satero biedt jou dan ook unieke garanties, zoals onze pasgarantie. Wij garanderen dat de laadpaal die jij besteld ook past op jouw auto! Wanneer je meer advies wilt over wat er mogelijk is qua laadsnelheid of montage, mag je ook altijd contact met ons opnemen. Graag zelfs, want hoe vreemd het ook klinkt als webshop houders, wij vinden persoonlijk contact heel belangrijk!

We wensen je veel shopplezier hopen natuurlijk dat je veel plezier krijgt van je aankoop bij Satero.

Met vriendelijke groet,
Johan & Lyanne van den Heuvel

De waardering van satero.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 92 reviews.