Laadstation voor jouw FiatHeb jij een elektrische Fiat en heb je een laadpaal nodig?

Heb je een elektrische Fiat en heb je een laadpaal nodig? Satero biedt de perfecte laadoplossing voor jouw elektrische Fiat! Satero heeft laadstations voor jouw FIAT voor zowel privé  als zakelijk.

Selecteer via onze unieke keuzehulp welke laadpaal het beste bij jouw FIAT en situatie past. Wij zullen je duidelijk adviseren welke keuze er zijn.

Komt je er niet uit? Bel dan onze helpdesk op 0342-234500 of stuur je vraag naar contact@satero.nl. Wij zullen je gericht specialistisch advies geven en je zo goed mogelijk verder helpen

Selecteer hier jouw type Fiat en kom erachter welke laadpalen geschikt zijn!FIAT, het merk:

Fiat staat voor Fabbrica Italiana Automobili Torino, opgericht in 1899. In 1906 wijzigde de afkorting F.I.A.T. officieel in de huidige naam Fiat in kleine letters. Het is tegenwoordig de grootste Italiaanse autofabrikant en inmiddels onderdeel van Fiat Chrysler Automobiles. Fiat is vooral met kleine (gezins)auto’s succesvol, voornamelijk in Europa. Legendarisch is de 500 in al zijn uitvoeringen.

Zoals de naam van het overkoepelende bedrijf al aangeeft, is het Amerikaanse Chrysler partner van Fiat. Verder horen Abarth, Alfa Romeo, Lancia en Maserati en de Amerikaanse merken Dodge en Jeep tot de groep.

Met de Fiat 500 & Panda Hybrid heeft het italiaanse merk haar eerste stappen gezet in de wereld van elektrische auto’s


Laadstation 500e

Ben je opzoek naar een laadpaal of laadstation voor een Fiat 500e. Deze Fiat heeft een type 2 stekker en een laadvermogen van 11 kW. Satero heeft een ruim aan bod van verschillende merkonafhankelijke laadstations en laadpalen. Wij kunnen je ook van dienst zijn met de montage van jouw laadstation.

De waardering van satero.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 92 reviews.