Laadpaal offerte

Wij snappen dat de aanschaf van een laadpaal best lastig kan zijn. Wat kan er en wat is er eigenlijk mogelijk? En welk merk biedt de beste oplossing voor mijn specifieke wensen. Allemaal lastige vraagstukken waar onze specialisten jou mee kunnen helpen. Wij kunnen ons goed voorstellen dat je dan ook eerst graag onafhankelijk advies wilt hebben en als vervolg daarop een offerte. Dan kan je alles even laten bezinken en kan je even nadenken of deze offerte aansluit bij jouw wensen.

Satero heeft afspraken met eigenlijk alle vooraanstaande merken zoals EVBox, Alfen, Wallbox, Mennekes, Ratio en ga zo maar door. Hierdoor kunnen wij altijd een passen offerte maken, zodat jij het beste uit alle werelden krijg. Kan je hier nog niet uit kiezen? Wellicht zijn onze Private Label producten wat voor je! De Satero Wallbox is een laadstation welke jou voorziet van optimaal laadcomfort tegen een aantrekkelijke prijs!

Laten we eens starten hoe je zo’n apparaat eigenlijk noemt. Alhoewel we het in de volksmond vaak een laadpaal noemen, klopt dit niet helemaal. Het is namelijk een laadstation welke je aan een muur of op een paal kan monteren. Hangt hij aan de muur dan maken we er ook wel eens een Wallbox van (niet te verwarren met het merk) en staat hij op een paal dan noemen het een laadpaal.

Wat moet je weten om een goede offerte te krijgen?

Voordat je verder gaat in je offerte aanvraag moeten we ook weten welk type stekker aansluiting jouw EV heeft. Een Type 1 of Type 2 stekker. Een type 1 stekker zie je veelal bij wat oudere EV en hybrides. Tegenwoordig is de Type 2 eigenlijk de standaard.

Ook belangrijk voor een juiste offerte is dat je weet hoeveel laadvermogen jouw auto kan laden op wisselstroom (AC) en op fase hij dit kan. Daarbij kunnen we dan het juiste laadstation zoeken welke dit ook kan leveren.

Wil je eventueel laadkosten doorbelasten?
Het kan heel goed zijn dat je een offerte aanvraagt voor een EV van de zaak? Dit kan een leaseauto van je werkgever zijn of wellicht van je eigen bedrijf. Wanneer je dan het laadstation aansluit op je privé meterkast, dan wil je de privé gemaakte kosten natuurlijk doorbelasten. Dit kan op een 3-tal manieren:

  1. Kilowattuur meter
    Je kan er voor kiezen om een toestel te nemen waar een killowattuur meter op zit, of je kan deze ook tussen het laadstation en jouw groepenkast monteren. Op deze manier kan je de verbruikte killowatt uren aflezen en handmatig doorbelasten. De Ratio Smart Box is hier een goed voorbeeld van
  2. Een handig app op je telefoon.
    Er zijn verschillende laadstations op de markt waar een app op zit. Deze app verteld hoeveel kWh er verbruikt is en vaak kun je dat ook downloaden. Vervolgens kan je de gemaakte kosten dan weer handmatig doorbelasten. De Wallbox Pulsar Plus is hier een goed voorbeeld van
  3. Via een Back-office abonnement.
    Hiermee wordt je totaal ontzorgd. Je sluit hiervoor een abonnement af (+/- € 4,50 per mnd) en zij zorgen ervoor dat je niets hoeft te doen. Wanneer je jezelf aanmeld met je laadpas factureren zij de gemaakte kosten door aan de eigenaar van de laadpas en crediteren deze aan jou. Bij veel aanbieders kan je zelf bepalen wat je per kWh doorbelast. De EVBox Elvi is hier een goed voorbeeld van.

Ons offerte aanvraag formulier begeleid jou door de belangrijkste vraagstukken. Verder zullen onze specialisten je helpen! Wij willen graag dat jij zo direct het product en de installatie krijgt die optimaal bij jou wensen aansluit!

De waardering van satero.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 94 reviews.