Pasgarantie voor jouw laadpaal

Bij Satero snappen wij heel goed dat je niet iedere dag een laadpaal of laadstation besteld. Daarom is het handig om te weten dat wij je garanderen dat de laadpaal die jij besteld ook past op jouw auto!
Zo kan je zonder zorgen bij ons een laadpaal bij ons bestellen. Het is belangrijk dat je dan in het afrekenscherm de gegevens van jouw auto invult. Zo kunnen wij controleren of jij het juiste hebt besteld. Wanneer deze gegevens niet zijn ingevuld gaan wij er vanuit dat de pasgarantie in jouw specifieke geval overbodig is. Overigens is het zo, dat wanneer je via auto selectie een laadpaal besteld dit bijna niet mis kan gaan.

De pasgarantie garandeert je dat de laadpaal geschikt is voor jouw auto. Mocht het nu gebeuren dat de laadpaal onverhoopt toch niet op jouw auto past dan kan je tot 14 dagen na aankoop jouw laadpaal ruilen tegen de juiste. Het spreekt voor zich dat we een eventueel verschil in aanschaf verrekenen en dat het product en verpakking onbeschadigd moeten zijn. Alleen dan kunnen we iemand anders weer blij maken met de geretourneerde laadpaal. Logisch toch?

Wij weten niet hoe snel je kan/wilt laden en in hoeverre je meterkast deze belasting aan kan. Onze webshop kan je hierin van informatie voorzien. Dit valt dan ook buiten de pasgarantie Wil je graag advies op maat van een van onze experts? Neem dan gerust contact op.

Oprichters van Satero: Lyanne & Johan van den Heuvel
De waardering van satero.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 89 reviews.