Laadstation voor jouw AudiHeb jij een elektrische Audi en heb je een laadpaal nodig?

Satero biedt de perfecte laadoplossing voor jouw elektrische Audi! Satero heeft laadstations voor jouw Audi voor zowel privé  als zakelijk.

Selecteer via onze unieke keuzehulp welke laadpaal het beste bij je past. Wij zullen je duidelijk adviseren welke keuze je hebt.

Komt je er niet uit? Bel dan onze helpdesk op 0342-234500 of stuur jouw vraag naar contact@satero.nl. Wij zullen gericht specialistisch advies geven en je zo goed mogelijk verder helpen.

Audi, het merk.

AUDI AG is de Duitse autofabrikant van het merk Audi. Audi komt uit Ingolstadt en is sinds 1965 een voor 99.5% onderdeel van Volkswagen AG, de overige 0,05% staan genoteerd aan de Deutsche Börse. Audi heeft zijn naam te danken aan zijn zijn oprichter, August Horch, waarvan Audi de Latijnse vertaling is.

Sinds 2018 brengt Audi elektrische modellen op de markt. Genaamd de Q-serie. Zij zullen volledig elektrisch worden gemaakt. In Nederland is er een grote vraag naar elektrische stationwagens dit terwijl en wereldwijd meer vraag is naar SUV’s. Vandaar dat Audi als eerst met de elektrische Q serie op de markt komt. Bijkomend voordeel is dat de batterij makkelijk is te integreren bij deze SUV’s . Zoals gezegd is de stationwagon alleen in Europa populair.

Laadstation A3 e-tron

Ben je op zoek naar een laadpaal of laadstation voor de ze hybride Audi A3 e-tron dan heeft Satero een ruim aanbod aan merkonafhankelijk laadstation. Deze Audi hybride heeft een actieradius tot 67 kilometer volledig elektrisch heeft een type 2 stekker en heeft een laadvermogen van 3,7 kW.

Laadstation e-tron 50 quattro

Deze mooi Audi e-tron 50 quattro is volledig elektrische heeft een actieradius tot 300 km. Zoek je een laadstation of laadpaal voor deze Audi dan heeft Satero een ruim aanbod met merk onafhankelijke laadstations. Heb je vragen over welk laadstation of laadpaal het beste bij je past neem dan contact met ons op via een mailtje contact@satero.nl of bel 0342 23 45 00.

Laadstation e-tron 55 quattro

Zoek je een laadpaal of laadstation voor de Audi e-tron 55 quattro. Dan heeft Satero een ruim aan bod van merkonafhankelijke laadstation en laadpalen. Het grootse verschil met de Audi e-ton 50 quattro en de e-tron 55 quattro is de 55 quattro kan wel 100 km meer rijden op een volle accu. De Audi e-tron 55 quattro heeft een type 2 stekker en een laadvermogen van 11 kW.

Laadstation e-tron GT

Ben je op zoek naar een laadpaal of laadstation voor de volledig elektrische Audi e-tron GT. Zakelijk of privé Satero heeft een uitgebreid aanbod aan verschillende laadstations . Deze Audi heeft een laadvermogen van 11 kW en een type 2 stekker. heb je meer vragen neem dan contact met ons op bel naar 0342 23 45 00 of stuur een mailtje naar contact@satero.nl.

Laadstation e-tron S 55 quattro

Bij Satero hebben wij een ruim aanbod laadpalen en laadstations voor de Audi e-tron S 55 quattro. Deze auto beschikt over een laadvermogen van 11 kW en heeft een type 2 stekker. wij kunnen je ook van dienst zijn met de montage van jouw laadstation.

Laadstation e-tron S Sportback 55 quattro

Deze Audi e-tron heeft een type 2 stekker en een laadvermogen van 11 kW. Wil je voor deze Audi een laadpaal of laadstation kopen dan heeft Satero genoeg aanbod. Heb je vragen over een laadstation of laadpaal bel dan naar 0342 23 45 00. Wij kunnen je ook van dienst zijn met montage van jouw laadpaal of laadstation.

Laadstation e-tron Sportback 50 quattro

Zoek jij een laadstation voor jouw e-tron Sportback 50 quattro Satero helpt je graag! Wij hebben een groot aanbod een kunnen jou altijd voorzien van een juist advies voor de laadpaal of het laadstation die het beste bij jouw wensen past. Deze Audi heeft een type 2 stekker en een laadvermogen van 11 kW. Wij kunnen je ook van dienst zijn met de montage van jouw laadstation of laadpaal.

Laadstation e-tron Sportback 55 quattro

Wil je een laadstation of laadpaal kopen voor deze Audi e-tron Sportback 55 quattro. Dan helpen wij jou graag met het juiste advies uit alle verschillende laadstations die Satero aan bied. Deze Audi heeft een laadvermogen van 11 kW en heeft een type 2 stekker. Wij kunnen je ook van dienst zijn met het monteren van jouw laadstation of laadpaal.

Laadstation Q4 e-tron

Zoek je een Laadstation of laadpaal die het beste bij jouw Audi Q4 e-tron. Satero Heeft een ruim aanbod aan laadpalen en laadstations die het beste bij jouw Audi past. Wij kunnen je ook van dienst zijn met het monteren van jouw laadpaal of laadstation. Heeft u meer vragen neem dan contact met ons op.

Laadstation Q7 e-tron

Zoek jij een laadstation of laadpaal die het beste bij jouw Q7 e-tron past. Deze plug-in Hybrid heeft een laadvermogen van 7,4 kW en een type 2 stekker. Wij kunnen je ook van dienst zijn met het monteren van jouw laadpaal of laadstation. Heb je meer vragen neem dan contact met ons op contact@satero.nl.

Laadstation Q8 e-tron

Bij Satero hebben wij een ruim aanbod aan laadstations en laadpalen voor de Audi Q8 e-tron. Deze Q8 beschikt over een laadvermogen van 22 kW. Wil je meer weten over welk laadstation of laadpaal het beste bij jou Q8 past. Neem dan gerust contact op via mail contact@satero.nl of bel ons 0342 23 45 00.

De waardering van satero.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 89 reviews.