Laadstation voor jouw FordHeb jij een elektrische Ford en heb je een laadpaal nodig?

Rijdt jij een elektrische Ford en heb je een laadpaal of laadstation nodig? Wij helpen je graag in het vinden van de juiste keuze. Selecteer in onze keuzehulp de juiste Ford en wij zullen het beste aanbod voor jou selecteren

Via onze keuzehulp hebben wij er vertrouwen in dat je de juiste laadoplossing vind voor jouw Ford. Kom je er toch niet helemaal uit, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Stuur een mail naar contact@satero.nl of bel met 0342-234500.


Het merk Ford

Het Amerikaanse bedrijf Ford is actief over de hele wereld. Opgericht door Henry Ford , de bedenker van de eerste bewegende assemblage lijn, staat voor vandaag de dag nog steeds bekend als vooraanstaand merk. . Ford heeft een aantal elektrische modellen op de markt, te weten de Ford Connect, C-Max Energi en Focus Electric. Geruchten zijn dat Ford bezig is een geduchte component te ontwikkelen voor de Tesla Model S3. Dit is echter niet door Ford bevestigd.

Laadstation C-Max Energi

Ben je opzoek naar een laadpaal of laadstation voor de Ford C-Max Energi zakelijk of privé. Bij Satero heb je een ruim aanbod van verschillende laadstations en laadpalen. Deze Ford heeft een type 1 stekker en een laadvermogen van 3,7 kW. Wij kunnen je ook van dienst zijn met de montage van jouw laadstation.

Laadstation Focus Electric

Zoek je een laadstation of laadpaal voor de Ford Focus Electric. Deze Ford heeft een type 1 stekker en een laadvermogen van 3,7 kW. Satero kan je ook helpen met het plaatsen van jouw laadstation. Heb je nog meer vragen over welk laadstation of laadpaal het beste bij jou past bel dan naar 0342 23 45 00 of stuur een berichtje naar contact@satero.nl.

Laadstation Kuga

Bij Satero hebben wij een ruim aanbod laadpalen en laadstation voor de Ford Kuga
Deze auto beschikt over 3,7 kW laadvermogen een heeft een Type 2 stekker.
Wij kunnen je ook van dienst zijn met de montage van jouw laadstation.

Laadstation Mustang Mach-E ER AWD

Wil je een laadpaal of laadstation voor de Ford Mustang Mach-E ER AWD. Dan heeft Satero een ruim aanbod van verschillende laadstations en laadpalen. Deze Ford heeft een type 2 stekker en een laadvermogen van 11 kW en een rijbereik van wel 540 km. Wij kunnen je ook van dienst zijn met het monteren van jouw laadstation.

Laadstation Mustang Mach-E SR RWD

Vindt je het lastig om het juiste laadstation uit zoeken voor jouw Ford Mustang Mach-E SR RWD Satero heeft een uitgebreid programma en is merkonafhankelijk. Daarom kunnen wij jouw altijd helpen aan het voor jouw juiste laadstation. De Ford Mustang Mach-E SR RWD heeft een laadvermogen van 11 kW en een type 2 stekker. heb je nog meer vragen bel dan naar 0342 23 45 00 of stuur een berichtje naar contact@satero.nl.

De waardering van satero.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 98 reviews.