Laadstation voor jouw KiaHeb jij een elektrische Kia en heb je een laadpaal nodig?

Satero heeft een zeer uitgebreid aanbod laadpalen voor jouw elektrische Kia. Satero biedt een makkelijke keuzehulp om het juiste laadstation voor jouw Kia te vinden.

Vindt je het lastig om te bepalen welke laadpaal de juiste is voor jouw situatie. Satero helpt je graag verder. Kom je er met onze keuzehulp niet uit? Mail dan met contact@satero.nl of bel met 0342-234500


Het merk Kia
“Opkomende van den nieuwe zon”, dat is de betekenis van het woord Kia. Typerend voor dit succesvolle en relatief nieuwe merk uit Zuid Korea. Kia maakt deel uit van de Hyundai motor Company en ontwikkeld haar eigen personen- en bedrijfswagens.
Kia levert al enige tijd hybride en elektrische modellen, te weten de e-Niro en de e-Soul. De laatste heeft een rijbereik van maar liefst 450 km (WLTP). Verder biedt Kia een compleet programma hybrides en plug-in hybrides.

Laadstation e-Niro 39kWh

Ben je opzoek naar een laadstation of laadpaal voor de kia e-Niro 39kWh. Satero heeft een ruim aanbod aan verschillende laadstations en laadpalen voor deze volledig elektrische kia. Deze kia heeft een type 2 stekker en een laadvermogen van 7,4 kW. Wij kunnen je ook van dienst zijn met de montage van jouw laadstation of laadpaal.

Laadstation e-Niro 64 kWh

Bij Satero hebben wij een ruim aanbod laadpalen en laadstation voor de kia e-Niro 64 kWh. Deze auto beschikt over 11kW laadvermogen een heeft een Type 2 stekker. Wij kunnen je ook van dienst zijn met de montage van jouw laadstation.

Laadstation e-Soul 64 kWh

Wil jij een laadstation of laadpaal die het beste past bij jouw Kia e-Soul 64 kWh. Dan hebben wij bij Satero een ruim aanbod aan laadstations en laadpalen die het beste passen bij jouw Kia. Deze e-Soul 64 kWh heeft een laadvermogen van 7,2 kW en een type 2 stekker. Wij monteren ook jouw laadstations of laadpalen.

Laadstation EV6 (GT)

Vindt je het lastig om het juiste laadstation uit zoeken voor jouw Kia EV6 (GT). Satero heeft een uitgebreid programma en is merkonafhankelijk. Daarom kunnen wij jouw altijd helpen aan het voor jouw juiste laadstation. De Kia EV6 (GT) heeft een laadvermogen van 11kW en een type 2 stekker. Wij instaleren ook laadpalen en laadstations bij jouw thuis of bij je werk.

Laadstation Soul EV

Zoek je een laadstation of laadpaal die het beste bij jouw Kia Soul EV past. Dan heeft Satero een ruim aanbod aan verschillende laadstations en laadpalen. Deze Kia heeft een type 1 stekker en een laadvermogen van 7,4 kW.

Laadstation Optima Plug-in Hybrid

Ben je op zoek naar een laadstation of laadpaal die het beste bij deze Kia Optima Plug-in Hybrid. Dan heeft Satero een ruim aan bod aan merkonafhankelijke laadstations en laadpalen. Deze Plug-in Hybrid Kia heeft een type 2 stekker en een laadvermogen van 3,7 kW. Wij kunnen jouw ook van dienst zijn met het monteren van jouw laadstation en laadpaal.

Laadstation Niro Plug-in Hybrid

Wil je een laadstation of laadpaal die het beste bij jouw Kia Niro Plug-in Hybrid past. Dan hebben wij bij Satero een ruim aanbod aan laadstations en laadpalen. Deze Niro Plug-in Hybrid heeft een laadvermogen van 3,3 kW en een type 2 stekker. Wij van Satero kunnen je ook van dienst zijn met het installeren van jouw laadstation of laadpaal.

Laadstation Sorento Plug-in Hybrid

Met een laadvermogen van 3,3 kW en een type 2 stekker. Heeft Satero een ruim aanbod aan laadstations en laadpalen die het beste bij jouw Kia Sorento Plug-in Hybrid past. Wij kunnen je ook van dienst zijn met het installeren van jouw laadstation of laadpaal.

Laadstation Sportage Plug-in Hybrid

Zoek je een laadstation of laadpaal die het best bij jouw Kia Sportage Plug-in Hybrid past. Met een laadvermogen van 7,2 kW en een type 2 stekker. Heeft Satero een ruim aanbod van laadstations en laadpalen. Wij kunnen je ook van dienst zijn met het monteren van jouw laadstation of laadpaal.

Laadstation Xceed Plug-in Hybrid

Deze Kia Xceed Plug-in Hybrid kan volledig elektrische rijden en heeft een rijbereik tot 48 km. Ben je opzoek naar de beste laadstation of laadpaal die het beste bij jouw Kia past. Dan heeft Satero een ruim aanbod aan merk onafhankelijke laadstations en laadpalen. Deze Xceed Plug-in Hybrid heeft een type 2 stekker en een laadvermogen van wel 3,3 kW.

De waardering van satero.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 98 reviews.