Laadstation voor jouw BMW



Heb jij een elektrische BMW en heb je een laadpaal nodig?

Rijd jij een elektrische BMW en heb je een laadpaal nodig voor thuis of op de zaak? Satero biedt specifiek voor BMW de juiste laadoplossing. Rij je een i3, i8 of misschien een X5. Wij kunnen je via onze keuzehulp begeleiden in de voor juiste laadpaal voor jouw BMW. Wij verstrekken je op onze website graag meer informatie over het elektrisch laden, jouw accu en nog meer. 

Heb je vragen en twijfel je toch over welke laadpaal de juist is voor jouw BMW? je kan natuurlijk een mail sturen naar contact@satero.nl. Of bel met 0342-2345


Het merk BMW

Het duitse automerk BMW fabriceert en ontwikkelen naast auto’s ook motorfietsen en is gestationeerd in München. Voor haar elektrische & hybride modellen heeft BMW in 2011 het sub-label BMWi  opgericht. BMW is ook eigenaar van Rolls-Royce en Mini. Ook Husqarvarna behoort tot de BMW stal.

Laadstation 2 SERIE ACTIVE TOURER PLUG-IN HYBRID

Zoekt je een laadstation of laadpaal of de BMW 2 SERIE ACTIVE TOURER PLUG-IN HYBRID? Satero heeft een uitgebreid programma welke zowel geschikt kan zijn voor zakelijk als privé gebruik. Deze auto heeft een laadvermogen van 3,7 kW en laad op 1 Fase. De stekker betreft een Type 2.

Laadstation 3 SERIE SEDAN PLUG-IN HYBRID

Ben je opzoek naar een laadpaal of laadstation voor de BMW 3 SERIE SEDAN PLUG-IN HYBRID? Wil je hem privé of zakelijk gebruiken? Dan heeft Satero een uitgebreid programma. De 3 SERIE SEDAN PLUG-IN HYBRID heeft een type 2 stekker met een laadvermogen van 3,7 kW en laad op 1 fase.

Laadstation 3 SERIE TOURING PLUG-IN HYBRID

Zoek je een laadpaal of laadstation voor de BMW 3 SERIE TOURING PLUG-IN HYBRID? Satero heeft een uitgebreid programma welke zowel geschikt voor privé als zakelijk. Deze auto laad op 1 fase met een laadvermogen van 3,7 kW en heeft een type 2 stekker.

Laadstation 5 SERIE SEDAN PLUG-IN HYBRIDE

Ben je opzoek naar een laadstation of laadpaal voor de BMW 5 SERIE SEDAN PLUG-IN HYBRIDE? Wil je hem zakelijk of privé gebruik van maken? Satero heeft een uitgebreid programma voor de BMW 5 SERIE SEDAN PLUG-IN HYBRIDE. Deze auto heeft een type 2 stekker met een laadvermogen van 3,7 kW en laad op 1 fase.

Laadstation 5 SERIE TOURING PLUG-IN HYBRID

Ben je opzoek naar een laadpaal of laadstation voor de BMW 5 SERIE TOURING PLUG-IN HYBRID. Wil je hem privé of zakelijk gebruiken.

Satero heeft een uitgebreid programma voor de BMW 5 SERIE TOURING PLUG-IN HYBRID. Deze auto laad op 1 fase en heeft een type 2 stekker

een laadvermogen van 3,7 kW.

Laadstation 7 SERIE SEDAN PLUG-IN HYBRID

Zoek je een laadstation of laadpaal voor de 7 SERIE SEDAN PLUG-IN HYBRID. Satero heeft een uitgebreid programma voor de BMW 7 SERIE SEDAN PLUG-IN HYBRID. Wil je hem zakelijk of privé gebruiken. Deze BMW heeft een laadvermogen van 3,7 kW laad op met 1 fase en heeft een type 2 stekker.

Laadstation 225xe Active Tourer Plug-In Hybrid

Ben je opzoek naar een laadstation of een laadpaal voor de BMW 225xe Active Tourer Plug-In Hybrid. Dan heeft Satero een uitgebreid programma met verschillende laadstations en laadpalen zakelijk of privé. De 225xe Active Tourer Plug-In Hybrid laad met 1 fase type 2 stekker en een laadvermogen van 3,7 kW.

Laadstation 330e Plug-In Hybrid

Zoek je een laadpaal of laadstation voor de BMW 330e Plug-In Hybrid. Dan heeft Satero een uitgebreid programma met verschillende laadpalen en laadstations privé of zakelijk. Deze Plug-in Hybrid heeft een laadvermogen van 3,7 kW een type 2 stekker en laad met 1 fase.

Laadstation 530e Plug-In Hybrid

Bij Satero hebben wij een ruim aanbod laadpalen en laadstation voor de BMW 530e Plug-In Hybrid.

Deze BMW beschikt over 3,7 kW laadvermogen en heeft een type 2 stekker. Wij kunnen u ook van dienst zijn met de montage van u laadstation.

Laadstation 740Le Plug-In Hybrid

Wil je een laadpaal of laadstation zakelijk of voor bij jouw huis. Dan heeft Satero een ruim aan bod voor de BMW 740Le Plug-In Hybrid.

Met een laadvermogen van 3,7 kW en een type 2 stekker heb je verschillenden keuzen aan laadstations van verschillenden merken.

Heb je advies of hulp nodig bij het kiezen van een laadstation bel gerust naar 0342 234 500 of stuur een bericht naar contact@satero.nl.

Laadstation iX

Ben je opzoek naar een laadpaal of laadstation voor de volledig elektrische BMW iX. Met een laadvermogen van 11 kW en een type 2 stekker heeft Satero

veel verschillende keuzen om de elektrische BMW op te laden. Heeft u vragen over de BMW iX? neem dan gerust contact met ons op voor advies bel naar 0342 234 500 of stuur een berichtje naar contact@satero.nl.

Laadstation iX M60

Ben je opzoek naar een laadstation of laadpaal van voor de iX M60. De sportievere broer van de BMW iX heeft een type 2 stekker en een laadvermogen van 11 kW. Kijk dan op onze website Satero en kijk naar de verschillenden mogelijkheden van laadstations.

Laadstation iX1

Zoek je een laadstation of laadpaal voor de volledige elektrische BMW iX1. Deze iX1 heeft een type 2 stekker en een laadvermogen van 11 kW en een actieradius van 413 tot 438 km. Wij bij Satero hebben genoeg keus tussen verschillende laadstations en laadpalen. Wij kunnen jouw ook van dienst zijn met het monteren van jouw laadstation.

Laadstation iX3

Vindt je het lastig om het juiste laadstation uit zoeken voor jouw BMW iX3 Satero heeft een uitgebreid programma en is merkonafhankelijk. Daarom kunnen wij jouw altijd helpen aan het voor jouw juiste laadstation! De BMW iX3 heeft een type 2 stekker en een laadvermogen van 11 kW.

Laadstation i3 (s)

Zoek jij een laadstation voor jouw i3 (s) Satero helpt je graag! Wij hebben een groot aanbod een kunnen jouw altijd voorzien van een juist advies voor de laadpaad of het laadstation die het beste bij jouw wensen past. Jouw i3 (s) laadt met 11kW heeft een type 2 stekker.

Laadstation i4

Ben je op zoek naar een laadstation of laadpaal voor jouw BMW i4 dan heeft satero een ruim aan bod van merkonafhankelijk laadstations. Deze BMW heeft een laadvermogen van 11 kW en een type 2 stekker. Wilt je meer informatie bel dan gerust naar 0342 23 45 00 of neem contact op via de mail contact@satero.nl.

Laadstation i4 M50

Zoek je een laadpaal of laadstation voor de sportieve BMW i4 M50. Bij satero hebben we een ruim aanbod van laadstations. Deze BMW met een topsnelheid van 225 km/u en een actieradius van wel 435 km. Heeft een type 2 stekker en een laadvermogen van 11 kW.

Laadstation i7

Wil je een laadstation of laadpaal kopen voor de BMW i7 dan heeft satero een ruim aanbod met merkonafhankelijk laadstations. deze sportieve i7 heeft een laadvermogen van 11 kW en een type 2 stekker.

Laadstation i8

Deze volledige elektrische BMW i8 heeft een type 2 stekker en een laadvermogen van 3,7 kW. Wil je voor deze mooie sportieve BMW een laadstation of laadpaal kopen neem dan gerust een kijken op onze site satero. Bekijk het ruime aan bod van merkonafhankelijke laadstations of laadpalen. Heb je advies nodig welke laadstation of laadpaal het beste bij jouw past neem dan contact op bel dan naar dit nummer 0342 23 45 00 of stuur een berichtje naar contact@satero.nl.

Laadstation X5 xDrive40e

Deze plug-in hybride is gemaakt van 2015 tot 2018 heeft een laadvermogen van 3,7 kW type 2 stekker. Zoek je een laadpaal of laadstation voor deze BMW X5 xDrive40e. Satero heeft een ruim aanbod van merkonafhankelijke laadpalen en laadstations.

Laadstation X1 xDRIVE25e PLUG-IN HYBRID

Vindt je het lastig om het juiste laadstation uit te zoeken voor jouw X1 xDRIVE25e PLUG-IN HYBRID. Satero heeft een uitgebreid programma en is merkonafhankelijk. Daarom kunnen wij jouw altijd helpen aan het voor jouw juiste laadstation. De X1 xDRIVE25e PLUG-IN HYBRID heeft een type 2 stekker en een laadvermogen van 3,7 kW.

Laadstation X2 xDRIVE25e PLUG-IN HYBRID

Wil je een laadstation of laadpaal voor deze X2 xDRIVE25e PLUG-IN HYBRID. Satero kan je daar bij helpen met een uitgebreid programma en is merkonafhankelijk. Met deze X2 xDRIVE25e PLUG-IN HYBRID kun je totaal maar liefst 57 kilometer volledig elektrische. Met een laadvermogen van 3,7 kW een type 2 stekker.

Laadstation X3 xDRIVE30e PLUG-IN HYBRID

Bij Satero hebben wij een ruim aanbod laadpalen en laadstation voor X3 xDRIVE30e PLUG-IN HYBRID
Deze auto beschikt over 3,7 kW laadvermogen een heeft een Type 2 stekker.
Wij kunnen je ook van dienst zijn met de montage van jouw laadstation.

Laadstation X5 xDRIVE45e PLUG-IN HYBRID


Zoek jij een laadstation voor jouw BMW Satero helpt je graag. Wij hebben een groot aanbod een kunnen jou altijd voorzien van een juist advies voor de laadpaal of het laadstation die het beste bij jouw wensen past. Jouw X5 xDRIVE45e PLUG-IN HYBRID heeft een type 2 stekker en een laadvermogen van 3,7 kW.

De waardering van satero.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 98 reviews.