Tenminste dat hebben de fransozen bevestigd. Voor de fanaten van elektrische auto’s is het fijn te weten dat en ook een elektrische variant komt namelijk de ë-C4. Via social media deelden Citroën ons dat mee.

Geheimzinnige Fransen

Wanneer een autofabrikant een nieuw model aan het ontwikkelen is geeft men vaak al kleine sneak previeuws. Bij de nieuwe generatie C4 is niets minder waar. Al langer weten we dat men aan een nieuw model werkt, maar meer informatie dan dit werd niet gedeeld.
Enige tijd terug heeft Citroen de datum 30 juni gereleased waarop men een introductie/premiere zal doen. Men dacht aan een facelift of iets dergelijks, maar Citroën weet ons nu goed te verassen, want het is de wereld introductie van de nieuwe C4

Spionagebeelden

Op het internet circuleerde al wat beelden van de nieuwe C4, maar deze lieten nog heel veel aan de verbeelding over. Wel kon je zien dat er veel wijzigingen zijn. Zo is de auto iets hoger en loopt de het dak sterk dalend naar achter. Verder weten we nog niets….

ë-C4

Veel weten we nog niet van de nieuwe ë-C4. Het is natuurlijk zeer waarschijnlijk dat de auto veel gebruik gaat maken van de technieken van de e-2008. Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Satero en welke laadoplossingen en laadpalen er beschikbaar zijn dan kan je ons altijd benaderen via 0342-234500 en contact@satero.nl.


Citroën: nieuwe elektrische ë-C4 binnenkort onthuld - VROOM.be

De waardering van satero.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 98 reviews.