Informatieavond thuisbatterijen
Er zijn veel vragen en veel mythes over de thuisbatterij. Wanneer is het nu handig of juist niet? Moet ik nu wel of niet investeren in een thuisbatterij? Kan ik er geld mee verdienen? Dat zijn nog maar een paar voorbeelden van vragen die wij krijgen. Daarom lijkt het ons verstandig om speciaal voor geïntegreerde een informatieavond te organiseren over deze thuisbatterij.
Wij nodigen u van harte uit om op 19 december a.s. om 19.30 naar de informatieavond te komen. Tijdens deze avond willen wij u zo veel mogelijk vertellen over de thuisbatterij.
Let op: Omdat wij ook graag ruimte willen hebben en maken voor persoonlijke vragen hebben plaats voor max 35 personen. Reserveer voor maar €5,- per persoon incl koffie/thee jouw plaats op deze avond. Is er geen plaats meer? Stuur dan een e-mail naar contact@satero.nl. Bij voldoende animo organiseren we een 2e avond.
Reserveer hier jouw plek
Wat gaan we met u bespreken?
1. Wat is een thuisbatterij en hoe werkt deze?
Uitleg over de basisprincipes van thuisbatterijen, hoe ze zonnestroom opslaan en deze energie weer kunnen vrijgeven wanneer nodig.
2. Voordelen van een thuisbatterij
Zelfvoorzienendheid vergroten, lagere energierekening, minder afhankelijkheid van energieleveranciers, en bijdragen aan een duurzamer energieverbruik.
3. Hoe werkt een thuisbatterij in combinatie met zonnepanelen?
Hoe overtollige zonnestroom kan worden opgeslagen en later gebruikt, bijvoorbeeld ’s avonds of op bewolkte dagen.
4. Besparing en terugverdientijd
Inzicht geven in de kosten, mogelijke besparingen, en de gemiddelde terugverdientijd van een investering in een thuisbatterij.
5. Handelen op de energiemarkt en onbalansmarkt
Mogelijkheden bespreken om met de batterij energie te verkopen of in te kopen op de markt, en hoe dit kan bijdragen aan extra inkomsten.
6. Noodstroomvoorziening
Uitleggen hoe een thuisbatterij kan functioneren als noodstroombron bij stroomuitval, en welke situaties dit bijzonder waardevol maakt.
7. De toekomst van energieopslag
Innovaties in batterijen, de rol van thuisbatterijen in de energietransitie, en hoe opslagoplossingen evolueren om nog duurzamer en kostenefficiënter te worden.
8. Praktische overwegingen en installatie
Het installatieproces, vereiste ruimte en capaciteit, onderhoud, en het belang van een goede installateur.
9. Subsidies en regelingen
Informatie over beschikbare subsidies of fiscale voordelen voor de aanschaf en installatie van thuisbatterijen.