Laadstation voor jouw MercedesHeb jij een elektrische Mercedes en heb je een laadpaal nodig?

Je rijdt in een elektrische of Plug-in hybride van Mercedes en bent op zoek naar de juist laadoplossing voor jouw auto. Satero biedt een zeer uitgebreid programma laadstations voor jouw Mercedes. Met onze keuzehulp begeleiden wij je naar de laadpaal die het meeste geschikt is voor jouw elektrische Mercedes en voor jouw situatie. Of dit nu privé of zakelijk is. Satero biedt de juiste oplossing voor iedere laadsituatie.

Wij doen ons best om je online te begeleiden naar de beste oplossing. Met onze keuzehulp kan je geen onjuist besluit maken. Is jouw situatie uniek of twijfel je nog….Aarzel dan niet een neen contact met ons op. Dat kan door een mail te sturen naar contact@satero.nl of te bellen met 0342-234500

Het merk Mercedes
Mercedes-Benz, die officiele naam van het auto merk dat door velen afgekort word tot Mercedes, is een Duits automerk. Mercedes is in 1926 ontstaan door een fusie tussen de Daimler Motoren Gesellschaft van Gottlieb Daimler en de firma Benz & Cie. van Carl Benz. Tegenwoordig is het onderdeel van Daimler AG.

Onder het label EQ bestormt Mercedes de wereld van (Plug in) Hybride & Elektrische auto’s.
Mercedes is op dit moment op de markt met de vol elektrische modellen EQC en EQV

De waardering van satero.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 89 reviews.