Laadstation voor jouw PeugeotHeb jij een elektrische Peugeot en heb je een laadpaal nodig?

Heb jij een elektrische Peugeot en heb je een laadpaal nodig? Satero biedt de perfecte laadoplossing voor jouw elektrische Peugeot! Satero heeft laadstations voor jouw Peugeot voor zowel privé  als zakelijk gebruik.

Selecteer via onze unieke keuzehulp welke laadpaal het beste bij jou en jouw Peugeot past. Wij zullen je duidelijk adviseren welke keuze je hebt.

Komt je er niet uit? Bel dan onze helpdesk op 0342-234500 of stuur je vraag naar contact@satero.nl. Wij zullen je gericht specialistisch advies geven en je zo goed mogelijk verder helpen.


Peugeot, het merk.
Vernoemd naar de familie Peugeot uit de Franse streek Montbéliard is Peugeot al sinds 1882 actief in het maken van vervoermiddelen, Eerst rijwielen / fietsen, maar later ook scooters en auto’s. In 2008 bereikte de Franse firma de mijlpaal van 50 miljoen geproduceerde auto’s.

Het merk is genoemd naar de familie Peugeot uit de streek van Montbéliard, die het industriële imperium is begonnen. In 2008, 117 jaar na de start van de productie van automobielen, heeft Peugeot 50 miljoen auto’s geassembleerd.[1] Peugeot maakt ook scooters en heeft in het verleden fietsen en gereedschap geproduceerd.

De waardering van satero.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 98 reviews.