Laadstation voor jouw CitroënHeb jij een elektrische Citroën en heb je een laadpaal nodig?

Heb je een elektrische Citroën en heb je een laadpaal nodig? Satero biedt de perfecte laadoplossing voor jouw elektrische Citroën! Satero heeft laadstations voor jouw Citroën voor zowel privé als zakelijk.

Selecteer via onze unieke keuzehulp welke laadpaal het beste bij jouw Citroën past. Wij zullen je duidelijk adviseren welke keuzes je hebt.

Kom je er niet uit? Bel dan onze helpdesk op 0342-234500 of stuur je vraag naar contact@satero.nl . Wij zullen je gericht specialistisch advies geven en zo goed mogelijk verder helpen.

Selecteer hier jouw Citroen en zie direct welke laadstations geschikt voor je zijn!

Citroën, het merk:
Het Franse automerk is in 1919 ontstaan mede door oprichter André Citroën (zoon van een Nederlandse diamant handelaar). Het merk heeft een rijke historie door iconische modellen zoals de 2CV, Traction Avant en de DS Het merk heeft dan ook een prachtige geschiedenis geschreven. Met de C-zero en de Berlingo Electric veroverd ook haar plaats op de elektrische automarkt.

Laadstation Berlingo Electric

Wil jij een laadstation of laadpaal voor bij jouw thuis of op je werk. Satero heeft een ruim aanbod van verschillende laadstations. Deze Citroën Berlingo Electric heeft een type 1 stekker en een laadvermogen van 3,7 kW. Wil je meer informatie over welk laadstation of laadpaal bij jouw elektrische Berlingo past bel dan naar 0342 23 45 00 of stuur een mailtje naar contact@satero.nl.

laadstation C-Zero

Satero Heeft een ruim aanbod aan laadpalen en laadstations die het best bij jouw elektrische Citroën passen. Deze C-Zero heeft een type 1 stekker en een laadvermogen van 3,7 kW. Wij installeren ook laadpalen en laadstations bij jou thuis of je bedrijf.

Laadstation C5 AIRCROSS SUV plug-in Hybrid

Zoek jij een laadstation voor jou Citroen C5 AIRCROSS SUV plug-in Hybrid Satero helpt je graag. Wij hebben een groot aanbod een kunnen jou altijd voorzien van een juist advies voor de laadpaal of het laadstation die het beste bij jouw wensen past. Jouw Citroen heeft een type 2 stekker en een laadvermogen van 7,4 kW.

Laadstation C5 X Plug-in Hybrid

Vindt je het lastig om het juiste laadstation uit zoeken voor jouw Citroen C5 X Plug-in Hybrid Satero heeft een uitgebreid programma en is merkonafhankelijk. Daarom kunnen wij jouw altijd helpen aan het voor jouw juiste laadstation! De C5 X Plug-in Hybrid heeft een type 2 stekker en een laadvermogen van 7,4 kW. Heb je nog meer vragen stuur dan een bericht naar contact@satero.nl.

Laadstation e-C4

Ben je op zoek naar een laadstation of laadpaal voor jou e-C4. Deze volledig elektrische Citroen heeft een laadvermogen van 11 kW en een type 2 stekker. Satero Heeft een ruim aanbod van verschillende laadpalen en laadstations. Wij kunnen je ook van dienst zijn met de montage van jouw laadstation.

Laadstation e-SpaceTourer

Zoek je een laadpaal of laadstation voor de volledig elektrische e-SpaceTourer. Deze elektrische bus heeft een type 2 stekker en een laadvermogen van 11 kW. Wij kunnen je ook van dienst zijn met het monteren van jouw laadstation of laadpaal. Heb je nog meer vragen neem dan contact met ons op contact@satero.nl.

De waardering van satero.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 92 reviews.