Laadstation voor jouw DSHeb jij een elektrische DS en heb je een laadpaal nodig?

Heb jij een elektrische DS en heb je een een laadpaal nodig? Satero biedt de perfecte laadoplossing voor uw elektrische DS! Satero heeft laadstations voor jouw DS voor zowel privé  als zakelijk.

Selecteer via onze unieke keuzehulp welke laadpaal het beste bij je en jouw DS past. Wij zullen je duidelijk adviseren welke keuzes er zijn.

Komt je er niet uit? Bel dan onze helpdesk op 0342-234500 of stuur je vraag naar contact@satero.nl. Wij zullen je gericht specialistisch advies geven en zo goed mogelijk verder helpen.

Kies hier het beste laadstation voor jou DS


DS, het merk:

He Franse merk DS is in 2015 ontstaan als afsplitsing van het Franse merk
Citroën. Het onderscheidt zich ondermeer door haar luxere en sportievere uitstraling.  Vanaf 2009 was DS actief als  luxe sub-label van Citroën. DS verwijst naar het woord Déesse wat Frans is voor ‘godin’. Verder is het een afkorting voor

Laadstation 3 Crossback E-Tens

Deze 100% elektrische DS 3 Crossback E-Tens heeft een type 2 stekker en een laadvermogen van 11 kW. Ben je opzoek naar een laadpaal of laadstation dan heeft Satero een uitgebreid aanbod aan merkonafhankelijke laadstations en laadpalen. Wij kunnen je ook van dienst zijn met de montage van jouw laadstation.

De waardering van satero.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 98 reviews.