Laadstation voor jouw HyundaiHeb jij een elektrische Hyundai en heb je een laadpaal nodig?

Bij Satero ben je aan het juiste adres om de beste laadoplossing te vinden voor jouw elektrisch Hyundai. Rijdt jij een elektrisch Hyundai en vindt je het lastig om de juiste laadpaal voor jouw auto te vinden? Wij helpen je graag via onze klantvriendelijke keuzehulp. Wij hebben voor iedere Hyundai simpel de beste oplossing. Selecteer jouw model en kom erachter wat de beste laadpaal voor jouw Hyundai is.

Heb je toch nog twijfels of specifieke vragen. Mail ons dan via contact@satero.nl.
Bellen kan natuurlijk ook met 0342-234500.

Het merk Hyundai.
Het Koreaanse automerk met een hoofdkantoor in Seoul heeft maar liefst een marktaandeel van 60% in Zuid-Korea en een van 6% wereldwijd. De betekenis van het woord Hyundai is vooruitgang. Dit zie je onder andere terug in hun range elektrische auto’s. Hyundai telt de meest uiteenlopende groene modellen: de volledig elektrisch aangedreven KONA Electric en IONIQ Electric, de KONA Hybrid, IONIQ Hybrid en IONIQ Plug-in Hybrid.

Laadstation Ioniq Electric

Ben je opzoek naar een laadstation of laadpaal voor de Hyundai Ioniq Electric. Dan heeft Satero een ruim aanbod van verschillende laadpalen en laadstations. Deze Hyundai heeft een type 2 stekker en een laadvermogen van 7,2 kW. Wij kunnen je ook van dienst zijn met de montage van jouw laadstation.

Laadstation Ioniq plug-in hybrid

Vindt je het lastig om het juiste laadstation uit zoeken voor jouw Hyundai Ioniq plug-in hybrid Satero heeft een uitgebreid programma en is merkonafhankelijk. Daarom kunnen wij jouw altijd helpen aan het voor jouw juiste laadstation. De Hyundai Ioniq plug-in hybrid heeft een type 2 stekker en een laadvermogen van 3,7 kW.

Laadstation Kona Electric

Zoek jij een laadstation voor jouw Hyundai Kona Electric Satero helpt je graag. Wij hebben een groot aanbod een kunnen jou altijd voorzien van een juist advies voor de laadpaal of het laadstation die het beste bij jouw wensen past. Jouw Hyundai Kona Electric heeft een type 2 stekker en een laadvermogen van 11 kW.

Laadstation IONIQ

Bij Satero hebben wij een ruim aanbod laadpalen en laadstation voor de IONIQ.
Deze auto beschikt over 7,2 kW laadvermogen een heeft een Type 2 stekker.
Wij kunnen je ook van dienst zijn met de montage van jouw laadstation.

Laadstation IONIQ 5

Wil je een laadstation of laadpaal kopen die het beste bij jouw Hyundai IONIQ 5 past. Dan heeft Satero een uitgebreid aanbod aan laadstations en laadpalen. Deze IONIQ 5 heeft een type 2 stekker en een laadvermogen van 11 kW. Wij kunnen je ook van dienst zijn met het instaleren van jouw laadstation of laadpaal.

Laadstation SANTA FE Plug-in Hybrid

Deze Hyundai Plug-in Hybrid Santa FE heeft een type 2 stekker en een laadvermogen van 7,2 kW. Wil je weten welke laadpaal of laadstation het beste bij jouw Hyundai SANTA FE Plug-in Hybrid past neem dan een kijk je op Satero. Wij kunnen je ook van dienst zijn met het monteren van jouw laadstation of laadpaal.

Laadstation TUCSON Plug-in Hybrid

Zoek je een laadstation of laadpaal voor de Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid. Dan hebben wij bij Satero een ruim aanbod van merkonafhankelijk laadstations en laadpalen. De Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid heeft een laadvermogen van 7,2 kW en een type 2 stekker.

De waardering van satero.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 98 reviews.